Buon San Valentino!

Sorry för den dåliga uppdateringen, har inte vart hemma som vanligt och har inte haft något internet. På lördag flyttar jag in till Nikolina och på fredag ska jag köpa mobilt internet så då ska jag försöka uppdatera oftare, hoppas bara att det går snabbt att lägga upp bilder.

Idag har jag bara vart i skolan, jag är jättetrött så jag tänkte sova någon timme nu för senare ikväll ska jag på aperitivo/alla hjärtans dag middag med några från skolan.

I fredags var vi ute på ett ställe som heter Limelight, det var grymt roligt, många italienare =) Så i lördags sov vi hela dagen och på kvällen när vi hade lagt oss ( jag sov hos Nikolina) runt 1 så ringer några kompisar och säger att dom är på Dolce Gabbana Gold och frågar om vi vill komma, vilket var lite surt men men vi får gå dit nästa helg..
Igår när jag hjälpte Nikolina att städa lägenheten så skulle vi går ner och slänga sopor i källaren, då blev vi inlåsta i soprummet eftersom nyckeln gick av när jag skulle låsa upp så vi satt där i typ en timme bland råttor och sopor och kunde knappt andas för att det var typ slut på syre. Tillslut så hjälpte en gubbe oss ut genom någon annan dörr. Så jag tänkter ju aldrig gå och slänga soporna själv i fortsättningen :P

Nej nu ska jag sova lite!

Här är lite bilder från vår långpromenad här om dagen:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0